Belépés/Regisztráció

Oktatás

Pixi

Pixi hajviselet önbizalmat sugároz, szexi külsőt kölcsönöz viselőjének. Minden korosztály bátran hordhatja. Vágástechnika: tompa vágás, csúsztatott vágás, több féle puhítás, tipp: elkészíthető nyesővel is. Olyan trükköket mutatok meg, amiket én is alkalmazok az adott formavilág elkészítésénél. ;)

Cikkszám: 2020-S1A

12.000 Ft

Előfizetek

Trend 2 hossz 2 forma

Inspirál, vagy megerősít a 2 különböző haj hosszra elkészített teljesen eltérő formavilág, ami azért motiváló, mert akár ötvözheted is a step by step online képzéseimet az adott lépéseket, ezáltal személyre szabott frizurákat tudsz megálmodni és elkészíteni vendégeidnek. Vágástechnikák: tompa vágás, pontvágás, csúsztatott vágás, különböző puhításos lehetőségek.

Cikkszám: 2020-S1B

20.000 Ft

Előfizetek

Hasznos tanácsok, praktikák kezdőknek, de a már rutint szerzett kollégáknak is

Félhosszú formavilág kialakítása közben építjük fel az utat, vágásunk adekvált szerkezetét, miközben a munkánkat elősegítő, apró nüanszokat mutatom meg. Ezt a formavilágot készítheted egyenes, hullámos, vagy akár göndör styling-gal is.

Cikkszám: 2020-S1F

12.000 Ft

Előfizetek

Trend melír

Hamarosan elérhető...

Cikkszám: 2020-S1C

15.000 Ft

Előfizetek

Dimenzionált hajfestés az alapoktól

Hamarosan elérhető...

Cikkszám: 2020-S1D

12.000 Ft

Előfizetek

Tiszta szőkítési alap

Hamarosan elérhető...

Cikkszám: 2020-S1E

15.000 Ft

Előfizetek

Az oktatások a folyamatos előrehaladást segítik elő. Motiváló, feltöltődést elősegítő lehetőségek, ami által megerősíthetjük szakmai tudásunkat. Folyamatosan szélesíthetjük látókörünket és a technikákat.

A szolgáltatások első és elengedhetetlen lépése a kommunikáció.

Az online tréningre látogatásod során step by step videókkal találkozol. Melyek segítségével elsajátíthatod a hajszerkezet- választható hosszak , személyre szabott megoldások, forgók és hajnövés egyéni használata, alkalmazható leválasztásokon túl különböző vágás technikákig, adott színeket, vagy az ajánlott stylingokat.

A social médián keresztül Te ütemezed a tanulásod folyamatát, hiszen bármikor be tudsz csekkolni és így biztosítod folyamatos fejlődésedet.

Egy rövid frizuránál akár fazonból fazonba érkezel, vagy hosszú hajból rövidet alkotsz, mindenképp kizökkentünk a stílus rutinból, teljesen átvarázsoljuk Vendégünket, lenyűgöző külsőt ajándékozunk, mert nőiességet képviselő hosszú haj eltűnik, helyette elegáns, szexi, magabiztos vonalat fog Vendégünk képviselni/hordani. Hosszú hajnál pedig úgy készítjük a külső kontúrvonalakat, hogy mozgalmasságot vágunk a belső tömegbe, hosszvesztés nélkül.

Figyelem! Az előfizetett oktató videó tartalmak a PREMIUM menü pont alatt (bejelentkezés után) válnak elérhetővé. Az előfizetésre banki előre utalással van lehetősége.

1. Lépés: Válassza ki, mely oktatásra kíván előfizetni!
2. Lépés: Az "Előfizetés" oldalon töltse ki adatait, majd az ÁSZF-et elfogadva kattintson az "Előfizetek" gombra!
3. Lépés: Az alább feltüntetett banki adatokkal utalja át az összeget számlaszámunkra!
4. Lépés: Az összeg beérkezése után a rendszer hamarosan elérhetővé teszi Önnek az előfizetett prémium tartalma(ka)t. Nincs más dolga, mint bejelentkezni, és a PREMIUM menüpont alatt megnézni az előfizetett oktatás(oka)t.

Minden oktató videó 1, azaz egy hónapig elérhető az előfizetést követően. Az egy hónapos időtartam leteltével a videó lekerül, majd erre újra előfizethet később.

Banki adatok:
OTP BANK
BIC OTPVHUHB
Kártyabirtokos neve: Vlasics Katalin
Bankszámlaszám: 11773322-02440196
Nemzetközi számlaszám: HU82